Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 16 november 2019
15:45 uur: De Mors H4 - Heren 2
16:30 uur: Gemengd onder de 17 - ZPC De Hof BG1
17:30 uur: De Zandstuve H1 - Heren 3
18:00 uur: De Veene H1 - Heren 1
 
     
 

 

Van 28 augustus t/m 1 september vindt de Zwem4daagse in Ootmarsum plaats.
Ben jij er ook bij? Kom vanaf 17.30 tot 19.30 uur naar het zwembad om je banen te zwemmen!


Klik hier voor meer informatie. 

 

Op zaterdag 4 maart spelen de mannen van OZ&PC Oldenzaal de halve finale van de Manmeer!-beker thuis tegen PSV EIndhoven.

Op maandagavond 3 oktober wordt er een informatie bijeenkomst georganiseerd voor alle jeugdleden en ouders van de waterpoloĂ«rs en wedstrijdzwemmers. 

Op deze avond worden onder andere onderwerpen als trainer, coach, trainingstijden, teamindeling, wedstrijden en rijschema's behandeld.

Om ervoor te zorgen dat iedereen juist geĂŻnformeerd is en er geen onduidelijkheden ontstaan, is het van belang dat alle jeugdleden en diens ouders aanwezig zijn!
Verwachtingen kunnen op deze avond worden afgestemd en eventuele vragen kunnen worden beantwoord. Trainers, coaches en voorzitter staan voor jullie klaar.
Om 19.00 uur worden jullie verwacht in Tubbergen in de kantine van de Vlaskoel. De bijeenkomst zal een uurtje duren.

 

Tot dan!

Als je naar de ranglijst zou kijken, zou je denken dat het een makkelijke pot zou worden voor VKC’03: De huidige nummer 1 tegen de nummer 7. In de praktijk is dit echter allesbehalve waar. De Veene is een zeer fysieke ploeg en zeker niet makkelijk te verslaan. Het team van coach Sanne Paus moest de ploeg uit Almelo niet onderschatten want er zitten zeker een paar sterke spelers tussen. Coach Sanne wees haar ploeg erop dat het een wedstrijd zou kunnen worden waarbij vooral conditie een sleutelrol kon spelen.

De foto's van het jeugdkamp van afgelopen weekend zijn te vinden onder foto's > 2014 - 2015

 

jeugdkamp2014 thumb