Aanmelden
Middels het inschrijfformulier kan het persoonlijk lidmaatschap bij VKC ’03 worden afgesloten.
Het ingevulde formulier dient per post of per email gestuurd te worden aan onze ledenadministratie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Download hier het inschrijfformulier.

Lidmaatschap
Met het lid worden van VKC ‘03 wordt tevens het persoonlijk lidmaatschap van de Koninklijke Nederlandse Zwem Bond met alle daaraan verbonden rechten en plichten (alleen in geval van wedstrijd spelend) en de clubreglementen aanvaard. Beide documenten kunt u downloaden via de volgende link op onze website.

Beëindiging van het lidmaatschap
Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Het lidmaatschap kan slechts per 1 januari of 1 juli van enig jaar worden beëindigd. Voor wedstrijd spelende waterpolo leden geldt de datum 1 januari als opzegdatum niet. Zij kunnen enkel per 1 april van een kalenderjaar opzeggen i.v.m. competitieverplichtingen. Opzegging kan alleen schriftelijk (per brief of email) vóór de beëindigingdatum. De opzegging kunt u versturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of sturen naar de ledenadministratie op het ondergenoemd contactadres.