logo bewustbewegen

Bewust Bewegen is sponsor van het eerste herenteam van VKC’03. Naast het voorzien van de nodige badkleding wil Bewust Bewegen ook de (para) medische vraagbaak zijn van het eerste herenteam, maar ook van de overige spelers en speelsters.

Bewust Bewegen is een praktijk voor fysiotherapie die haar wortels heeft in de Tubbergse gemeenschap, maar zich ook heeft door ontwikkeld tot een moderne fysiotherapiepraktijk met meerdere specialisaties en samenwerkingsverbanden. De sporter wordt hierdoor sportfysiotherapeutisch begeleid indien er blessures zijn, maar ook in het diagnostisch proces ondersteunt door de eigen mogelijkheden tot het vervaardigen van een echo en/of om door te sturen naar sport-orthopedisch spreekuur van (sport) OCON in Hengelo.

Voor hersteltrainingen heeft Bewust Bewegen een goed uitgeruste oefenzaal waar sport-specifiek kan worden getraind. Sport-specifiek betekent in deze dat programma’s en oefentoestellen zodanig zijn gekozen dat hiermee de blessure adequaat wordt behandeld. In specifieke situaties zijn oefenprogramma’s ontwikkeld in samenwerking met sportfysio OOST, Schoudernetwerk Twente en Sportfysio OCON.
Naast het sportmedisch traject is Bewust Bewegen begonnen met het preventief testen. Daartoe is een testbatterij ontwikkeld waarin begeleider/trainer, maar ook de speler inzicht verkrijgt in zijn fysieke gesteldheid. De speler verkrijgt hiermee een individueel profiel, maar ook inzicht hoe hij/zij staat ten opzichte van de rest van de groep. Daarbij is het gemeten profiel tevens een basis om naar te kunnen terugkeren indien er vanwege een blessure (langdurige) uitval is geweest.

Op de website van Bewust Bewegen kunt u meer informatie vinden over de kwaliteiten waaronder Echodiagnostiek, Shockwave en (sport)medische begeleiding. bewust bewegen sport
Bij vragen kunt u altijd de praktijk benaderen via telefoon 0546-621886, of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Volg ons op Facebook, Twitter en YouTube.

logo facebook   logo twitter   logo youtube 

Bewust Bewegen ondersteunt VKC’03!