Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 26 oktober 2019
09:10 uur: De Grunte H2 - Heren 2
11:00 uur: De Grunte H3 - Heren 3
16:30 uur: Pupillen onder de 13 - De Berkelduikers DG1
17:15 uur: Heren 1 - De Walvisch H1
18:45 uur: De Zandstuve Da1 - Dames 2
19:00 uur: Proteus Da1 - Dames 1
19:15 uur: WS Twente BG1 - Gemengd onder de 17
 
     
 

Bewust Bewegen is sponsor van het eerste herenteam van VKC’03. Naast het voorzien van de nodige badkleding wil Bewust Bewegen ook de (para) medische vraagbaak zijn van het eerste herenteam, maar ook van de overige spelers en speelsters.

 

Bewust Bewegen (www.bewustbewegen.com) is een praktijk voor fysiotherapie die haar wortels heeft in de Tubbergse gemeenschap, maar zich ook heeft door ontwikkeld tot een moderne fysiotherapiepraktijk met meerdere specialisaties en samenwerkingsverbanden.

 

De sporter wordt hierdoor sportfysiotherapeutisch begeleid indien er blessures zijn, maar ook in het diagnostisch proces ondersteunt door de eigen mogelijkheden tot het vervaardigen van een echo en/of om door te sturen naar sport-orthopedisch spreekuur van (sport) OCON in Hengelo.

 

Voor hersteltrainingen heeft Bewust Bewegen een goed uitgeruste oefenzaal waar sport-specifiek kan worden getraind. Sport-specifiek betekent in deze dat programma’s en oefentoestellen zodanig zijn gekozen dat hiermee de blessure adequaat wordt behandeld. In specifieke situaties zijn oefenprogramma’s ontwikkeld in samenwerking met sportfysio OOST, Schoudernetwerk Twente en Sportfysio OCON.

 

Naast het sportmedisch traject is Bewust Bewegen in seizoen 2014 -2015 begonnen met het preventief testen. Daartoe is een testbatterij ontwikkeld waarin begeleider/trainer, maar ook de speler inzicht verkrijgt in zijn fysieke gesteldheid. De speler verkrijgt hiermee een individueel profiel, maar ook inzicht hoe hij/zij staat ten opzichte van de rest van de groep. Daarbij is het gemeten profiel tevens een basis om naar te kunnen terugkeren indien er vanwege een blessure (langdurige) uitval is geweest.

 

Op de website van Bewust Bewegen kunt u meer informatie vinden over onze kwaliteiten waaronder Echodiagnostiek, Shockwave en (sport)medische begeleiding. Bij vragen kunt u altijd de praktijk benaderen via telefoon 0546-621886, of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

U kunt ons ook volgen op Twitter en Facebook.

 

Bewust Bewegen ondersteunt VKC’03!

twitter  facebook  bewustbewegen