Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 16 november 2019
15:45 uur: De Mors H4 - Heren 2
16:30 uur: Gemengd onder de 17 - ZPC De Hof BG1
17:30 uur: De Zandstuve H1 - Heren 3
18:00 uur: De Veene H1 - Heren 1
 
     
 
Zaterdag 17 december werden in Enschede deel 3 van de B-limiet zwemwedstrijden gehouden. Een limiet zwemmen tijdens deze wedstrijd (dus een minimale tijd op een afstand) is het ticket voor deelname aan de Overijsselse B-Kampioenschappen.

Afgelopen zaterdag mochten de wedstrijdzwemmers van VKC’03 de eerste wedstrijd van het seizoen zwemmen tijdens de 6-kamp in zwembad De Stamper in Vriezenveen. Zwemvereniging De Wieke uit Westerhaar-Vriezenveensewijk organiseerde deze wedstrijd waarbij ook de verenigingen De Veene uit Almelo, VZ&PC uit Vriezenveen, ZPC Nieuwleusen en Hera’11 uit Raalte/Heino aanwezig waren.

Op zondag 27 november heeft VKC’03 mee gedaan aan de B-limiet wedstrijden in zwembad De Dorper Esch uit Denekamp. De nog jonge wedstrijdzwemafdeling van VKC’03 mag dit seizoen deelnemen aan de B-limiet wedstrijden. Doel is van deze wedstrijden is limieten te zwemmen voor de Overijsselse B Kampioenschappen. De Dinkel uit Denekamp was de organiserende vereniging – en daarnaast waren aanwezig ZPC De Hof uit Markelo, De Veene uit Almelo, WS Twente uit Hengelo, EZC uit Enschede, OZ&PC uit Oldenzaal, ZV Scholtenhagen uit Haaksbergen en ZC Losser.