Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 26 januari 2019
18:00 uur: OZ&PC Da2 - Dames 1
19:00 uur: EZC Da4 - Dames 2
 
     
 

Op zaterdag 25 februari werd in Tubbergen de wedstrijd tussen # 2 en de # 4 gespeeld in zwembad de Vlaskoel. VKC’03 moest het helaas doen zonder 4 basisspelers, waardoor de ploeg van trainer Gé Koedijk het zonder de succesvolle routine moest doen. Met een aangepaste selectie gingen de dames van start tegen het sterke Polar Bears uit Ede. De bezoekers wilden zich waarschijnlijk wel de graag revancheren na de nederlaag van vorig jaar in Tubbergen.

 

In de eerste periode konden de dames van VKC’03 nog aardig meekomen in het spel van de tegenstander. Bij een 0-3 achterstand werd er door de scheidsrechters in een dood spel moment een umv4 toegekend aan een speelster van Polar Bears. Dit gaf de thuisploeg de kans om wat terug te doen. Met 4 minuten een man meer werd de eerste periode afgesloten met een 2-4 voorsprong voor Polar Bears.

 

Ook de tweede periode kon VKC’03 starten met een man-meer. Helaas wist VKC’03 hier geen gebruik van te maken en door de routine in het spel van van de dames uit Ede, mede door oud international en Olympisch kampioen Mieke van der Sloot, wisten de dames van Polar Bears zelf in de man-minder positie veelvuldig te scoren.  Met een 4-7 stand was ook de tweede periode voor de bezoekers.

 

In de derde periode was het aardig 1 richtingsverkeer. De ploeg uit Ede wisten hier 4x te scoren. VKC’03 had hier nog wel een mooi getrainde aanval waaruit gescoord werd, maar daar bleef het helaas bij. De laatste periode waren er aan de kant van VKC’03 nog 2 uitsluitingen waaruit de dames van Polar Bears wisten te scoren door goed uitgespeelde man-meer situaties.  Eindstand 5-15 in het voordeel van Polar Bears.

Al met al hebben de dames van VKC’03 ondanks de afwezigheid van een aantal basisspelers wel een redelijke wedstrijd gespeeld, maar Polar Bears was deze wedstrijd gewoon beter.

 

VKC’03:  2x Sophie Derkman, 2x Marly Stopel, 1x Sanne Paus

Polar Bears: 9x M. van der Sloot, 2x K. Cassuto, 2x K. Vermeer, 1x C. Coleman, 1x C. Frankenmolen