Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 28 september 2019
15:00 uur: Twenhaarsveld Da1 - Dames 2
16:30 uur: Pupillen onder de 13 - De Mors DG1
17:15 uur: Gemengd onder de 17 - Losser BG1
18:00 uur: Heren 3 - Scholtenhagen H2
18:45 uur: Dames 1 - Aqua-Novio'94 Da1
19:45 uur: Scholtenhagen H1 - Heren 2
20:30 uur: Nunspeet H1 - Heren 1
 
     
 

Dames 1 van VKC waren zaterdagavond te gast bij DWK in Barneveld. Coach Sanne Paus gaf in de voorbespreking aan dat DWK een snelle ploeg is, die veel op de counter speelt.

 

Met 2 sterke speelsters aan de kant van DWK werd er in verdediging enkele wijzigingen aangebracht. Ondanks dat Marly Stopel voor VKC de score opende, keken de dames al snel tegen een achterstand aan. DWK speelde fysiek en dit moest VKC eerst verwerken. De eerste periode werd verloren met 4-2.

In de tweede periode heeft VKC de wedstrijd weggegeven, aanvallen werden niet omgezet in doelpunten, waar de dames uit Barneveld dit wel deden door op de counter te spelen.

De derde periode kwam VKC weer meer in haar eigen spel. Een goed uitgespeelde man meer situatie werd fraai binnen geschoten door Jolanda Idema. Ook Sophie Derkman wist het doel te vinden, helaas evenals de topschutter van DWK. Ook al werd deze periode verloren, het spel zag er beter uit en situatie werden zoals getraind gespeeld, echter te vaak zonder score.

De laatste periode was al bekend dat de punten in Barneveld zouden blijven, toch gingen de dames er vol voor en als team werd deze periode gelijkgespeeld. De dames zagen deze laatste minuten als goede training op het fysieke spel om daar in de toekomst beter mee om te gaan. Eindstand 14-6.

Doelpunten: Marly Stopel 2x, Sophie Derkman 2x, Jolanda Idema 1x, Yvet Holsbeek 1x