Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 28 september 2019
15:00 uur: Twenhaarsveld Da1 - Dames 2
16:30 uur: Pupillen onder de 13 - De Mors DG1
17:15 uur: Gemengd onder de 17 - Losser BG1
18:00 uur: Heren 3 - Scholtenhagen H2
18:45 uur: Dames 1 - Aqua-Novio'94 Da1
19:45 uur: Scholtenhagen H1 - Heren 2
20:30 uur: Nunspeet H1 - Heren 1
 
     
 

De selectie is te mager bij de Dames van VKC, daarom deze oproep. Kom Waterpoloƫn bij het gezelligste team van Tubbergen en Omstreken!! De dames zijn fanatiek, sportief, maar bovenal in voor een feestje!!!

Meer info of reactie zie FB WATEPOLOVERENIGING VKC 03 tubbergen/Ootmarsum

 

Zaterdag gingen de dames van VKC noodgedwongen zonder coach en maar 7 dames op naar Lelystad. 
Ondanks dat de tegenstander De Houtrib lager op de ranglijst staat, wisten de dames dat het moeilijk zou worden.

Tactiek werd voor de wedstrijd samen bepaald, lange aanvallen spelen en geen onnodige overtredingen.

Het eerste kwart begon rustig, de dames waren aan elkaar gewaagd. De Houtrib opende de score met een afstandsschot. Twee uitsluitingen aan de zijde van de Houtrib zorgden niet voor doelpunten, ondanks dat de man meer qua tactiek goed gespeeld werd, kreeg Vkc de val niet achter de keeper. De schade bleef beperkt met 1-0.

Het tweede kwart waren er aan weerszijde uitsluitingen. De Houtrib hier deed wat het moest doen, scoren. De dames van VKC wisten echter ondanks goed spel niet de nul van het scorebord te krijgen. De Houtrib liep uit naar 5-0 voorsprong.

In de rust spraken de dames elkaar moed in en bedachten manieren om in ieder geval een keer te scoren. Risico werden genomen, maar met resultaat. Yvet Holsbeek scoorde uit een fraai uitgespeelde man meer situatie. Kort daarna was het weer Holsbeek die het net wist te vinden. De dames van VKC kregen hierdoor weer zelfvertrouwen. Na een wederom mooie man meer situatie was het verschil nog maar 2 doelpunten, echter dit doelpunt werd afgekeurd door onbekende reden. Van hieruit wist de Houtrib te counteren en helaas te scoren. Dit was een klap voor VKC, maar ze gaven zich nog niet gewonnen! Marlot Ziemerink stopte een strafworp en Marly Stopel bracht VKC een stapje dichterbij, 7-3.

Vierde periode was de periode van VKC, ondanks de benutte strafworp van de Houtrib. Door slim ingezette time outs van keeper Marlot Ziemerink kon VKC zonder zwemwerk aanvallen opzetten wat twee doelpunten opleverde die op naam van Holsbeek en Idema kwamen.

De dames van VKC kwamen een kwartje te kort of dames!?

Eindstand 8-6.
Doelpunten: Holsbeek 4, Idema 1, Stopel 1.

De dames van VKC willen kinderopvang SKIK bedanken voor het beschikbaar stellen van de bus!