Sponsoren

Willekeurige foto

 
     
 

Dat de dames van Vkc'03 op de late zaterdag avond vaker met andere zaken bezig zijn is wel duidelijk.

Om 20.30 moest er nog gespeeld worden uit tegen de dames van de Houtrib in Lelystad.

 

In de eerste periode leek de wedstrijd aardig gelijk op te gaan en de teams aan elkaar gewaagd. Al snel werd duidelijk dat ook de scheidsrechter deze wedstrijd wat te vertellen had.
Al snel in de wedstrijd kwamen er meerdere uitsluitingen voor de Tubbergse dames.
Marly Stopel werd al in de eerste periode op scherp gezet met 2 persoonlijke fouten.
Met 7 uitsluitingen aan de kant van Vkc hebben de dames het verdedigend goed gedaan, deze periode werd namelijk met een 2-1 achterstand afgesloten.

 

In de tweede periode hebben de Tubbergse het er volledig bij laten zitten. Het gevoel dat er niet veel goed kon in de ogen van de arbitrage maakte de dames onzeker. De Houtrib maakte hier dankbaar gebruik van, de voorsprong werd in enkele minuten uitgebouwd naar 7-1.

 

In de derde periode was het geloof een beetje terug, de dames durfden weer te gaan spelen. Een mooi opgezette aanval door jeugdspeelsters Laurissa Krom en Jalie Visschedijk bezorgde zelfs het het publiek in Lelystad een applaus. 
In deze periode was het Marly die de wedstrijd definitief moest verlaten.
Met 8-4 werd deze periode afgesloten.

 

De laatste periode werd rustig uitgespeeld, door Vkc werden er wat meer risico's genomen. Maar aan het einde van de periode werd al snel duidelijk de dames het in de tweede periode hebben laten liggen.
Met een 5-9 verlies kon er laat teruggereisd worden naar Tubbergen.

 

Doelpunten:
Laurissa Krom 3x
Richelle Harberink 1x
Marly Stopel 1x