Sponsoren

Willekeurige foto

 
     
 

 

d2_kampioensfoto

TUBBERGEN – Op zaterdag 28 april speelde het tweede damesteam van waterpolovereniging VKC’03 haar kampioenswedstrijd in de ‘Vlaskoel’ in Tubbergen.  Er werd met 8-3 gewonnen van tegenstander De Hof uit Markelo.

Veel supporters hadden zich langs de badrand verzamelt om het damesteam uit Tubbergen aan te moedigen.  Spandoeken sierden de muren en de vele ballonnen lagen klaar om als sfeeractie in het water te belanden, maar er moest wel eerst gewonnen worden.

Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat VKC’03 een feestje kon gaan vieren.  Door doelpunten van Chantal Webbink, Hanneke Eertman, Karin klein Haarhuis, Ingrid Kienhuis  en Jolanda Idema liep het damesteam uit naar een voorsprong van 6-0. Er werd uiteindelijk gewonnen met 8-3.

Het damesteam, gecoacht door Marcel Kuipers heeft het hele seizoen de koppositie bemand. Op twee wedstrijden na was er geen puntenverlies dit seizoen. De dames van vkc’03 kwamen dit jaar uit in de 4e-klasse district, door het kampioenschap zijn zij gepromoveerd naar de 3e-klasse district.

 

Dames 1

Het eerste damesteam, gecoacht door Gé Koedijk is dit seizoen geëindigd op de 4e plek in de competitie. Na een moeilijke start van het seizoen waar punten onnodig werden verloren, herpakten de dames zich. Aan het einde van de competitie werd duidelijk dat een kampioenschap niet meer haalbaar was. De dames moesten genoegen nemen met een  4e plaats, wat een prima prestatie is voor dit jonge team.

 

VKC’03 zoekt dames

Door studies, stages en zwangerschappen zijn de damesteams van VKC’03 op zoek naar extra dames. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen of zoek je meer informatie over waterpolo, kijk dan snel op onze website: www.vkc03.nl.