Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 16 november 2019
15:45 uur: De Mors H4 - Heren 2
16:30 uur: Gemengd onder de 17 - ZPC De Hof BG1
17:30 uur: De Zandstuve H1 - Heren 3
18:00 uur: De Veene H1 - Heren 1
 
     
 

Enschede, zwembad Het Slagman, 21:00, zaterdag 8 april: Dit vormden de ingrediënten voor de laatste wedstrijd van het seizoen voor de hoofdmacht van VKC'03 uit Tubbergen. Onder luid gejuich van vele meegereisde supporters namen zij het op tegen het altijd sterke EZC uit en in Enschede. De teams hielden elkaar in balans in hun eerste ontmoeting en ook deze wedstrijd was het spelbeeld niet anders.

Doordat de bezoekers, studententeam De Walvisch uit Groningen, de wedstrijd hadden laten verplaatsen, vond de laatste thuiswedstrijd voor het eerste herenteam van VKC’03 plaats op een donderdagavond. Desalniettemin waren de heren erop gebrand hun laatste thuiswedstrijd winnend af te sluiten.

Zaterdag  11 februari stond voor het eerste herenteam van VKC’03 een zware kluif op het programma. De Kikker uit Emmen kwam op bezoek, een team waarvan in de heenwedstrijd een zware nederlaag werd geleden. De heren hoopten dan ook op een beter resultaat voor de thuiswedstrijd in een volgepakt zwembad ‘De Vlaskoel’ .

Zaterdag 25 maart 2017 stond alweer één van de laatste wedstrijden van het seizoen op het programma voor de hoofdmacht van VKC’03 te Tubbergen. De Reest kwam op bezoek, een team waartegen het altijd lastig is gebleken om tot scoren te komen. Het duel tussen respectievelijk nummer 9 en 10 van de competitie beloofde een waar spektakel te worden voor de neutrale toeschouwer.

Een ware Twentse derby stond zaterdag 4 februari op het programma. Het Tubbergse VKC’03 ging op bezoek bij de heren van De Veene uit Almelo. Het beloofde een leuke wedstrijd te gaan worden tussen de respectievelijk huidige nummer 9 en nummer 6 van de ranglijst.

Zaterdag 18 maart kwamen de Tubbergenaren op bezoek bij Proteus uit Twello. De thuiswedstrijd werd afgesloten met een zwaarbevochten overwinning, maar het warme water in Twello zou een uitdaging worden voor de ploeg van oefenmeester Peter Jonkman. Hij bereidde zijn team dan ook voor op een zware wedstrijd die alleen gewonnen kon worden met een goede focus en juiste inzet.

Zaterdag 28 januari stond een interessante wedstrijd op het programma voor het eerste herenteam van VKC'03. Daar waar VKC'03 uit de laatste 3 wedstrijden 7 punten wist te behalen, maar nog steeds actief is in de onderste regionen van de competitie, is haar tegenstander Neptunia'24 een ware titelkandidaat met een overwinningsreeks achter haar naam.