Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 23 februari 2019
14:00 uur: De Walvisch H1 - Heren 1
14:15 uur: De Zandstuve Da1 - Dames 2
16:45 uur: SWOL 1894 Da2 - Dames 1
19:15 uur: De Dinkel H2 - Heren 3
 
     
 

Op de eerste dag van oktober stonden de heren van de hoofdmacht van VKC'03 voor een lastige opdracht. Zonder de geschorste oefenmeester Peter Jonkman moesten de heren het opnemen tegen het fysiek spelende Neptunia 24 uit Sneek.

 

De eerste periode verliep zwaar voor de Tubbergenaren. De lange reis was af te zien aan het rommelige spel van de heren in de eerste periode. Neptunia maakte hier dankbaar gebruik van en liep in de eerste periode al gauw uit tot 4-1.

De frustratie bij de heren werd omgezet in concentratie. Het spel moest strakker en sneller. De goede intenties werden echter niet waargemaakt door VKC. Het spel ging gepaard met vele foute passes en slordige afrondingen, daar waar de thuisploeg in de counter uiterst effectief te werk ging. De achterstand liep al snel op tot 10-3.

 

In de derde en vierde periode ging langzaam maar zeker het tempo uit het spel. Beide teams richten zich meer op het voorkomen van schade door defensief te spelen. VKC kwam er enkele keren goed uit in de counter, maar van veel doelpunten was helaas geen sprake. Met vrij duidelijke cijfers in de vorm van een 16-5 nederlaag konden de heren terug naar Tubbergen.

 

In een wedstrijd met weinig Tubbergse hoogtepunten, was er één jongeling in het team die op weinig fouten te betrappen was. Met een enorme berg doorzettingsvermogen, goede verdedigende als aanvallende acties en een goede inzet verdient jongeling Floris Baas het om zichzelf 'Man of the Match' te mogen noemen aan de Tubbergse zijde. Floris, Gefeliciteerd!

 

Eindstand per periode: 4-1, 6-2, 3-2, 3-0
Doelpuntenmakers:
Bram Paus 2x
Raymond Broenink 1x
Harm Harmsen 1x
Rob Kienhuis 1x