Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 23 februari 2019
14:00 uur: De Walvisch H1 - Heren 1
14:15 uur: De Zandstuve Da1 - Dames 2
16:45 uur: SWOL 1894 Da2 - Dames 1
19:15 uur: De Dinkel H2 - Heren 3
 
     
 

In het laatste speelweekend van oktober stond een zware pot op het programma voor het eerste herenteam van VKC'03 te Tubbergen. Een uitwedstrijd tegen 'De Kikker' uit Emmen beloofde een zware avond te worden, aangezien de heren hier nog nooit wisten te winnen. Aangezien de Tubbergenaren nog steeds puntloos zijn, hoopten ze dan ook voor een stunt te kunnen zorgen deze wedstrijd.

 

De balans in de wedstrijd was in de eerste periode ver te zoeken. De thuisploeg nam het initiatief en wist met harde en geplaatste schoten vrij gemakkelijk de matig keepende doelverdediger van VKC te verrassen. Stef Horsthuis wist als enige nog wat terug te doen in een verloren eerste periode: 5-1.

In de tweede periode ging de thuisploeg door met waar het aan begonnen was. Effectief uitgevoerde aanvallen zetten de verdediging van VKC te kijk, waardoor de achterstand al gauw werd uitgebreid. Even leken de Tubbergenaren terug te komen door een strak doelpunt van Bram Paus, maar dit bleek vergeefse hoop: 11-2.

 

De derde periode, normaliter de zwakste periode van de Tubbergenaren, toonde het niveau wat VKC kan halen. De ploeg speelde en vooral verdedigde als een team en vocht voor elkaar. Dit spel werd dan ook bekroont met twee mooie doelpunten van Raymond Broenink en Rob Kienhuis. Verder werd deze periode gekenmerkt door veel uitsluitingen aan beide kanten, maar met weinig doelpunten tot resultaat: 13-4.

 

In de laatste periode kwam de thuisploeg wederom sterk uit de rust. Goed uitspeelde counters werden effectief uitgewerkt. Al gauw moesten de Tubbergenaren vrezen voor een monsterscore. Het hoogtepunt van deze periode kwam echter van Tubbergse kant, toen Bram Paus in de laatste seconde de doelman wist te verrassen met een hard schot van eigen helft. Met een teleurstellende monsterscore van 19-5 konden de heren weer terug naar Tubbergen: een les geleerd en een illusie armer.

 

Een man of the match aanwijzen voor deze wedstrijd was geen gemakkelijke opgave. Toch was er één speler aan VKC-zijde die in alle positief uit de voeten kon, non-stop een gevaar was voor de verdediging en tot het gaatje ging. We hebben het hier natuurlijk over Bram Paus. Bram, van harte!

 

Doelpunten per periode: 5-1, 6-1, 2-2, 6-1
Doelpuntenmakers:
Bram Paus 2x
Raymond Broenink 1x
Stef Horsthuis 1x
Rob Kienhuis 1x