Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 16 november 2019
15:45 uur: De Mors H4 - Heren 2
16:30 uur: Gemengd onder de 17 - ZPC De Hof BG1
17:30 uur: De Zandstuve H1 - Heren 3
18:00 uur: De Veene H1 - Heren 1
 
     
 

Na de winst van de dames eerder op de avond gingen de heren van VKC'03 met goede moed het water in gezien het fanatisme wat was. In de laatste ontmoeting waren de heren van De Woelwaters net iets beter ,maar dat kon  ook niet anders gezien het feit dat zij destijds uit de eerste klasse bond  kwamen.

Heren 2 was al kampioen, maar door omstandigheden nog niet gehuldigd. Met het presenteren van de nieuwe teamsponsor TegelUniek werd de ploeg donderdagavond 15 december alsnog voor haar kampioenschap gehuldigd. Dit in het bijzijn van sponsor Theo Loman en onder luid applaus van alle andere heren en dames teams van VKC’03.

Bij waterpolovereniging VKC’03 is het tweede heren team een ware talentenpoel. De kwaliteit van het spel groeit met elke wedstrijd en ook de prestaties worden steeds beter. De verwachting is dat dit team, zeker in de huidige samenstelling, wel één of twee klassen hoger kan spelen.

Het Heren 2 team van waterpolovereniging uit Tubbergen heeft dit seizoen het kampioenschap weten te winnen in de derde klasse district. Veelal in de schaduw van het succesvolle en talentvolle Heren 1 heeft het ervaren Heren 2 een uitmuntend seizoen gespeeld en, net als vorig jaar, afgesloten met de absolute hoofdprijs – het kampioenschap.