Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 26 januari 2019
18:00 uur: OZ&PC Da2 - Dames 1
19:00 uur: EZC Da4 - Dames 2
 
     
 
Heren 2 was al kampioen, maar door omstandigheden nog niet gehuldigd. Met het presenteren van de nieuwe teamsponsor TegelUniek werd de ploeg donderdagavond 15 december alsnog voor haar kampioenschap gehuldigd. Dit in het bijzijn van sponsor Theo Loman en onder luid applaus van alle andere heren en dames teams van VKC’03.


In het vorig seizoen 2010/2011 startte het ervaren tweede herenteam van zwem- en waterpolovereniging VKC’03 uit Tubbergen met het even duidelijke, als ambitieuze doel om wederom kampioen te worden. De ploeg was het jaar ervoor al gepromoveerd na ook een kampioenschap, dus zou de tegenstand zeker sterker zijn. Het heeft ook tot een van de laatste wedstrijden geduurd voordat het kampioenschap veilig kon worden gesteld. Hiermee was het tweede kampioenschap op rij een feit. Het team speelt in het huidige seizoen dus nog een stapje hoger in de tweede klasse.
Het kampioensteam bestaat naast aanvoerder Gerrit Paus uit Harm Schepers, Dirk Evers, Hans Bargeman, Ronny Masselink, Marcel Jacobs, Bart van Deth, Joost Eertman, Laurens van de Kraats, Richard Kouijzer en Tom ter Wee.