Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 26 januari 2019
18:00 uur: OZ&PC Da2 - Dames 1
19:00 uur: EZC Da4 - Dames 2
 
     
 

Bij waterpolovereniging VKC’03 is het tweede heren team een ware talentenpoel. De kwaliteit van het spel groeit met elke wedstrijd en ook de prestaties worden steeds beter. De verwachting is dat dit team, zeker in de huidige samenstelling, wel één of twee klassen hoger kan spelen.

 

Dat het tweede wellicht getalenteerde spelers aan het eerste zou kunnen verliezen is misschien jammer voor het tweede, maar geeft aan dat er veel kwaliteit zit. VKC’03 heeft voorlopig graag dat het tweede in deze samenstelling hogerop komt om de spelers beter te maken. Bij deze groei is de uitstraling van het team ook erg belangrijk, omdat een groep sterker is als het zich sterk voelt. VKC’03 heeft onlangs het geluk gehad dat zich voor Heren 2 een enthousiaste sponsor heeft gemeld. Het team zal de komende jaren in het clubtenue met sponsor TegelUniek spelen. Eigenaar Theo Loman was al enige tijd aan de club verbonden met een reclamebord naast het scorebord. “Omdat TegelUniek straks haar eerste verjaardag viert hebben we gekeken of we dit samen met VKC’03 konden onderstrepen”, aldus Theo Loman, “en aan een enthousiast jong team met talent en potentie willen we ons graag verbinden.” Het is voor VKC’03 in korte tijd het derde team, na het eerste heren en dames team, dat een sponsor aan zich weet te binden. TegelUniek uit Tubbergen zal nu dus de komende jaren op het tenue van het Heren 2 prijken.

 

Tijdens de presentatie van het clubtenue stond Theo Loman van TegelUniek natuurlijk in het middelpunt. Samen met voorzitter Ronny Masselink werden de tenues aan de teams gepresenteerd. Uit handen van de voorzitter kreeg Theo Loman ook nog twee jaarkaarten voor alle thuiswedstrijden van VKC’03. Ludiek natuurlijk, maar vooral bedoeld om de enorme waardering tastbaarder te maken.

 

Na de presentatie werden er foto’s gemaakt, waarna het team de thuiswedstrijd tegen EZC uit Enschede kon gaan spelen onder het kritisch oog van sponsor Theo Loman. Het werd een prima optreden in een spannende wedstrijd. Met een 9-7 winst bleven de drie punten in Tubbergen en kon TegelUniek haar eerste officiële waterpolo-winst bijschrijven.

 

Vanzelfsprekend werd er, samen met de sponsor, na de gewonnen wedstrijd geproost. Het kampioenschap is dit jaar nog niet uit zicht, maar de competitie is enorm sterk. Een plaats bij de top drie is reëel, zodat er een degelijk basis is gelegd om volgend jaar de weg naar boven in te slaan. Op de foto het Heren 2 met Theo Loman en Trainers Rob Kienhuis en Yvet Kienhuis.