Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 26 januari 2019
18:00 uur: OZ&PC Da2 - Dames 1
19:00 uur: EZC Da4 - Dames 2
 
     
 

Na de winst van de dames eerder op de avond gingen de heren van VKC'03 met goede moed het water in gezien het fanatisme wat was. In de laatste ontmoeting waren de heren van De Woelwaters net iets beter ,maar dat kon  ook niet anders gezien het feit dat zij destijds uit de eerste klasse bond  kwamen.

De wedstrijd begon slecht voor de Tubbergse formatie en de scherpte was ver weg te vinden en het stond al snel 2-0 op de klok voor De Woelwaters. De heren uit Tubbergen zaten nog in hun roes ,maar al snel werden zij hier uit ontwaakt en konden daar na hun twee treffers maken . Voor dat de eerste periode voorbij was had de thuis spelende ploeg de voor sprong weer op twee gezet. In de tweede periode was VKC'03 als eerste die de aanval mocht opbouwen ,maar door slordige pases kon De Woelwaters snel op de counter gaan en zij konden een 1 op 1 situatie goed benutten. En was de voor sprong drie doelpunten weer een feit.

 

Maar Raymond Broenink zwiepte zijn team nog maar een op en het team gaf hem ten gehore en vanaf dat moment begon het spel beter te worden en het gevoel kwam terug om lekker een potje te poloĆ«n. En al snel was  de achterstand helemaal  weg gepoetst mede door een twee tal man-meer situatie een een strafworp die door de man zelf werd uit gelokt. In de laatste periode begon het werken in de verdediging zijn vruchten af te werpen en zo konden zij elf weer een nieuwe aanval opbouwen . Er werd nu tal van mooie aanvallen opgebouwd en die werden op een briljante wijze afgerond . Ook de doelverdediger kon nu eindelijk de nul houden en zo won VKC '03 met 6- 12 . Het was ook al weer een lange tijd geleden dat er weer een weer  uit wedstrijd werd gewonnen...