Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 16 november 2019
15:45 uur: De Mors H4 - Heren 2
16:30 uur: Gemengd onder de 17 - ZPC De Hof BG1
17:30 uur: De Zandstuve H1 - Heren 3
18:00 uur: De Veene H1 - Heren 1
 
     
 

Zat u nog vol verlangen te wachten op het wedstrijdverslag van de kampioenswedstrijd van onze TOPPERS van <17 ? Ziehier!!!

Het jeugdteam van VKC’03 onder 17 jaar, gesponsord door Dams Accountancy, was het hele seizoen al succesvol door vrijwel alle wedstrijden te winnen. 
Een week eerder werd geheel tegen de verwachting in van OZ&PC verloren. Met nog alle touwtjes in handen stuurde succescoach Sanne Paus haar team het water in.
Hetzelfde team dat in 2013 bij <15 jaar kampioen werd, staat twee jaar later bovenaan in de competitie met uitzicht op het kampioenschap.

Afgelopen weekeinde stond de voorlaatste competitie wedstrijd voor de heren van VKC’03 op het programma. De uitwedstrijd werd gespeeld tegen NZC uit Neede dat in de afgelopen twee maanden weer prima draaide. Met de afgelopen goede resultaten staat NZC momenteel op de vijfde plaats. De heren van VKC’03, onder leiding van trainer Marcel Jacobs, hebben een fantastisch seizoen gespeeld. De trainer nam in deze wedstrijd een voorproefje op het nieuwe seizoen. Met enkel twee oudere spelers in de basis, kreeg de jeugd de ruimte om te laten zien of ze klaar zijn voor het eerste heren team.

Heren jeugd ging zaterdag vroeg in de middag op bezoek bij Polar Bears in Ede om daar de vierde wedstrijd van het seizoen te spelen. Tot dusver speelden de talenten van VKC’03, met twee keer winst in drie wedstrijden, een prima start van het kampioenschap. Met deze wedstrijd tegen de koploper zou de ploeg van Coach Sanne Paus aansluiting kunnen vinden bij de bovenste plaatsen.

Afgelopen zaterdag stonden er 5 wedstrijden op het programma.in zwembad de Vlaskoel. De pupillen speelden de eerste wedstrijd van de dag tegen Scholtenhagen 1 uit Haaksbergen.
In de eerste periode waren de pupillen van VKC’03 voor het eerst dit jaar sterker en konden zelfs op voorsprong komen door een doelpunt van Tom Hesselink die goed in de wedstrijd zat.

Het heren jeugd team van vereniging VKC’03 uit Tubbergen speelde afgelopen zaterdag tegen de beloften van Schuurman BRC. Voor iedereen die van waterpolo houd was dit een onwaarschijnlijk leuke en enerverende wedstrijd om te zien. De jeugd van VKC’03 maakt vooralsnog een prima start van het seizoen door en was er vooral op gebrand de goede vorm vast te kunnen houden. De wedstrijd ging daardoor met een beetje extra spanning van start. Gelukkig voor VKC’03 kan het team rekenen op belangstelling zodat er in de volle zwemhal een goede sfeer heerste.