Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 26 januari 2019
18:00 uur: OZ&PC Da2 - Dames 1
19:00 uur: EZC Da4 - Dames 2
 
     
 

Heren jeugd ging zaterdag vroeg in de middag op bezoek bij Polar Bears in Ede om daar de vierde wedstrijd van het seizoen te spelen. Tot dusver speelden de talenten van VKC’03, met twee keer winst in drie wedstrijden, een prima start van het kampioenschap. Met deze wedstrijd tegen de koploper zou de ploeg van Coach Sanne Paus aansluiting kunnen vinden bij de bovenste plaatsen.


De jeugd van VKC’03 startte de wedstrijd met onzekerheid en had onnodig veel respect voor een koploper. Hierdoor was er van een goed begin niet veel sprake. Toch wist ook Polar Bears niet te overtuigen en kon VKC’03 toch enige grip op de wedstrijd houden. In de eerste periode hielden de teams elkaar in evenwicht en werd er helemaal niet gescoord.

Pas in de tweede periode met, de eerste treffer van Polar Bears kwam de wedstrijd van de grond. Tom ter Wee van VKC’03 benutte een prima aanval waardoor de ploegen weer naast elkaar kwamen. Niet veel later kon VKC’03 tegen een achterstand van drie doelpunten aankijken door overtuigende combinaties van Polar Bears. Koen Loman scoorde in de derde periode voor VKC’03 zodat het verschil tot slechts twee doelpunten verkleind werd. (4-2)

In de laatste periode kreeg VKC’03 nog tal van kansen, maar werden deze niet benut. De verdediging van VKC’03 voorkwam lange tijd dat de achterstand verder opliep, maar Polar Bears wisten toch een aantal keer de ruimte te vinden. Onnodig voor VKC’03 als er de tegenstander met meer lef was bespeeld. Het beperkt aantal kansen werd in het slot van de wedstrijd volledig door Polar Bears benut. Drie doelpunten worden er gescoord, waardoor de uitslag 7-3 werd.