Sponsoren

Willekeurige foto

Wedstrijden op zaterdag 16 november 2019
15:45 uur: De Mors H4 - Heren 2
16:30 uur: Gemengd onder de 17 - ZPC De Hof BG1
17:30 uur: De Zandstuve H1 - Heren 3
18:00 uur: De Veene H1 - Heren 1
 
     
 
Voor ons liep de wedstrijd in het water
Zaterdag negen mei speelden wij (vkc03) een wedstrijd in het zwembad De Vijf Heuvels in Markelo. Het ging alleen niet zo goed als we gehoopt hadden, de tegenstanders hadden 22 kansen waarvan 20 tot een goal uitliepen en wij hadden 10 kansen zonder gescoord te hebben dus de uitslag was 20-0. Dat is niet een erg goede score, maar ook niet de slechtste die we ooit hadden dus we moeten het er maar mee doen.
Mvg Thijs Knoef

Zaterdag 4 april 2009.

Eindelijk was het dan weer zover. De volgende thuiswedstrijd van de Pupillen tegen Schuurman BRC D2. In de 1ste periode werd er helaas gescoord door Schuurman. We stonden met 0-1 achter. In de 2e periode kwamen wij gelukkig goed op gang en al snel kwam daar de gelijkmaker van Thijs Knoef. Stand 1-1. Zo zijn we de wedstrijd goed verdergegaan. Van beide kanten werd er gescoord. En dan, onze eerste 5 meter. Wat moeten we doen?? Deze mocht genomen worden door Tim Voorhuis. Tim past de bal naar een teamgenoot. Jammer, dat blijkt niet te mogen. Wiste Tim veel! Johan, wil je ons ook gaan trainen op de 5 meters?

Uiteindelijke werd er nog gescoord door Stefan Lescher en Floris Nolten. Helaas net verloren met 5-6, maar volgens het publiek hebben we goede wedstrijd gespeeld. Wij hadden ook kansen om te winnen. Zo moeten we doorgaan, dan komt er vast nog wel een wedstrijd die wij gaan winnen.

Tot de volgende keer.

Groetjes van Floris.